CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Adel Mechaal a la San Silvestre Vallecana i Ivan Limia a la San Silvestre de Canovelles

El passat dimecres, dia 31 de desembre, l’esportista Adel Mechaal va participar a la San Silvestre Vallecana. Es tracta d’una cursa que té lloc cada any a la localitat de Vallecas (Madrid) de 10km. Van participar 40.000 corredors i corredores que van acabar l’any fent 10km pels carrers de Madrid.

SAN SILVESTRE POPULAR

L’Adel va quedar en 17ena posició i va fer un temps de 30:08.

El podi masculí va estar format per Mike Kigen (0:27:32) seguit de Jesus España (28:21) i Antonio Abadia (28:37).

El podi femení va estar format per Gemma Steel  (31:44), Malika Asahssah (32:10) i Daunay (32:16).

El mateix dia l’Ivan Limia va guanyar la San Silvestre de Canovelles sent el primer en creuar la línia de meta.